DATA
						
						Data di pubblicazione: 08/07/2014
						
						
					AUTORI
					
						SOBOLEV ANATOLY P 
 CARRADORI SIMONE 
 CAPITANI DONATELLA 
 VISTA SILVIA 
 TRELLA AGATA 
 MARINI FEDERICO 
 MANNINA LUISA
					
					
					ENTE DI AFFERENZA
					
						Institute of Chemical Methodologies Magnetic Resonance Laboratory “Annalaura Segre” National Research Council (CNR) Via Salaria km 29.300 00015 Monterotondo Rome Italy; E-Mails: anatoli.sobolev@imc.cnr.it (A.P.S.); donatella.capitani@cnr.it (D.C.) 
 DEPT DRUG CHEMISTRY & TECH SAPIENZA UNIV ROME P LE ALDO MORO 5 00185 ROME ITALY E MAILS SIMONE CARRADORI UNIROMA1 IT SC VISTASILVIA GMAIL COM SV 
 DEPT CHEMISTRY SAPIENZA UNIV ROME P LE ALDO MORO 5 00185 ROME ITALY E MAILS AGATA TRELLA GMAIL COM AT FEDERICO MARINI UNIROMA1 IT FM
					
					
					RIVISTA
					
						Foods, 3(3), 403-419
					
					
					IMPACT FACTOR
					
						4,092